"Сексі леді" Пелтроу мала видовжену дупу

16 серпня 2013, 10:08

Американська акторка Гвінет Пелтроу продемонструвала підтягнуте тіло у купальнику.

Між тим зірковий тренер Трейсі Андерсон, якій вона завдячує такою фігурою, згадала, що колись дупа в Гвінет була видовжена, ще й зайвих кілограмів було чимало.

Про це зайшла мова під час інтерв’ю Андерсон виданню "Into The Gloss".

"У неї (Пелтроу) було 35 зайвих фунтів (приблизно 16 кілограмів)", - розповіла тренерка, яка вперше зустрілася з актрисою невдовзі після того, як у тієї народився син Мозес.


"У неї була видовжена дупа і проблеми з зовнішньою частиною стегон. Гвінет пощастило, бо вона справді висока, тож може дуже добре ховати це під одягом, але в неї були значущі проблемні зони. Я дуже співчувала їй, і тому мені дійсно вдалося їй допомогти", - згадала Андерсон.

Важко повірити , але колись у Пелтроу була "видовжена дупа"

З її слів, Пелтроу сумлінно виконувала всі настанови тренерки, і результат не забарився.

"Тепер, сім років по тому, вона з кожним роком виглядає молодшою; вона повністю змінилася", - похвалилася своїм "творінням" Трейсі.

Ілюстрацію до цієї розповіді якраз виклала в своєму Instagram дизайнерка Стелла МакКартні, пишуть "NY Daily News".

"Сексі леді в купальнику від Стелли (МакКартні)! Літо ніколи не закінчується! Цілую, Стелла", - підписала вона фотографію, на які зображена 40-річна Пелтроу.

Нагадаємо, крім фізичних вправ підтримувати форму Гвінет допомагає безглютенова дієта. Іще зірка намагається не годувати свою сім’ю курячими яйцями та молочними продуктами.

Фото з Instagram Стелли МакКартні з сайту "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів