Орландо Блум: Я закоханий в ідею кохання

18 грудня 2013, 12:18

Британський актор Орландо Блум розповів, що вірить у кохання з першого погляду. А ще він пригадав, як дівчина розбила через нього собі голову.

Зірка "Піратів Карибського моря" дав інтерв’ю для січневого номеру журналу "ELLE".

"Любов – це те, що нас найбільше надихає в нашому житті", - говорить Блум.

Актор вірить у кохання з першого життя, і каже, що ще хлопчиськом не раз закохувався з незнайомок у метро.


"Я цілком закоханий у ідею кохання. Може, я надто сентиментальний щодо цього, бо граю Ромео. Але я справді в це вірю, розумієте, в цей зв’язок серця з серцем", - зазначає Орландо.

36-річна зірка нині вивчає буддизм. Одна з речей, яку він встиг засвоїти, це те, що треба бути вірним жінці та робити її щасливою.

Блум вірить у кохання з першого погляду

"…Якщо ти збираєшся насолодитися радощами життя, як то келихом вина чи ще чимось, то маєш зробити це вдома та зі своєю дружиною Не деінде", - говорить Блум.

"Метою всіх чоловіків світу має бути щастя всіх матерів. Жінки, як матері землі, заслуговують на найвищу повагу, - додає він.

В Орландо часто закохуються шанувальниці, а одна з них, зізнається актор, навіть отримала через нього травму.

"Якось увечері коло театру дівчина мені сказала: "О, дякувати Богові, я не зомліла. Востаннє, коли я вас бачила, я зомліла, і мені наклали 14 швів." Вона показала мені великий шрам на чолі. Я почувався жахливо", - ділиться Блум.

Згадуючи про власну серйозну травму спини, яку він отримав у юності внаслідок падіння з третьох поверху, актор зізнається: перше, що він спитав у лікарів - чи зможе ще зійматися сексом.

До слова, в своєму останньому фільмі, "Зулу" Блум покажеться зовсім голий.

Фото Reuters з сайту "The Times of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів