На Кейт Вінслет напосілися борці за права татусів

18 грудня 2013, 15:59

Організація, що відстоює права татусів, які не живуть зі своїми дітьми, зробила актрису Кейт Вінслет своєю антигероїнею.

Лице 38-річної акторки, яка має трьох дітей від трьох шлюбів, розмістили на рекламному постері з підписом: "Кейт, кожна дитина на це Різдво заслуговує на свого тата".

Вінслет погрожує організації "Fathers4Justice" судом, пише "The Daily Mail".

Обурення поборників прав чоловіків викликало жовтневе інтерв’ю Кейт, у якому вона підкреслила, що її старші діти, Мія та Джо, живуть саме з нею, і "ніяких цих 50/50 часу з мамою і татом".


Кейт Вінслет стала антигероїнею для організації, що захищає права татусів

Як повідомили в "Fathers4Justice", на зв’язок із ними вже вийшли представники Вінслет, а також одного з її "ексів", Сема Мендеса. Режисер, який є батьком Джо, заявив, що є неприпустимим втручання організації в життя його самого та його рідних, тоді як її представники нічого не знають про їхні особисті справи.

"Хоча я повністю підтримую права батьків, я щасливий запевнити, що у мене чи у мого сина таких проблем ніколи не виникало", - додав Мендес, який розлучився з Вінслет у 2010-му році.

Організація підкреслює, що погодилася дещо затримати вихід у тираж свого постера, даючи Кейт Вінслет можливість підтвердити або спростувати точність своїх слів, як їх передало видання "Vogue".

Нагадаємо, на початку грудня Вінслет народила хлопчика від свого нинішнього чоловіка, Неда Рокнролла.

Фото Reuters з сайту ocio.diariodemallorca.es

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів