Басков: Мені добре самому

19 грудня 2013, 10:57

Російський співак Микола Басков мав інтимні стосунки з балериною Анастасією Волочковою, але тепер у тенора немає часу на жінок.

Про своє особисте життя та ставлення до шлюбу артист розповів в інтерв'ю "Комсомольской правде".

"Просто я зараз перебуваю в тому періоді, коли хочу відбутися більше як творча людина. Я в шлюбі прожив сім років. Були у мене і потім стосунки - і довгі, і короткі. Але сьогодні мені добре одному, я до цього звик. І все моє життя побудоване на досягненнях, на творчому пошуку", - зауважив Басков.

"Відносини - це відповідальність. Коли чоловік переживає кілька романів поспіль, без перерви, хочеться взяти паузу. Я, як спортсмен перед Олімпіадою: він теж усамітнюється, щоб підготуватися, набратися сил. Бо сім'я - це не так легко", - додав співак.


За словами Миколи, прикладом сімейної ідилії для нього є Йосип Кобзон і його дружина Неллі.

Басков каже, що зараз для нього найголовніше - робота

"А в цілому рідко хто живе в щасливому шлюбі. Брехати своїй коханій людині я не хочу. Мені хочеться зустріти жінку і відчути: це та, заради якої я піду на поступки, буду чимось жертвувати. І найголовніше: я повинен її любити, почуватися з нею щасливим. Поки такої жінки в моєму оточенні немає", - резюмував Басков.

Не приховує Коля, що в нього були стосунки з Волочковою. На запитання "чи була між ними дружби чи як?", тенор відповів:

"Чи як". У нас були стосунки. Ні вона, ні я їх не приховуємо. А що тут такого? Настя - красива дівчина, дуже емоційна. Я її знаю з сімнадцяти років. Дві молоді самодостатні людини можуть разом поїхати відпочивати і отримати задоволення від спілкування одне з одним - хіба це не прекрасно?".

Нагадаємо, на початку цього року Басков "виводив з депресії" Волочкову. Робив він це досить неординарним способом - заціловуючі її оголені груди на Мальдівах.

Наразі ж у Миколи є заможна прихильниця, яка нещодавно подарувала йому новий автомобіль.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів