Бред Пітт увійшов до списку секс-символів "за 50"

19 грудня 2013, 13:45

Американський актор Бред Пітт у середу без жодної помпи перейшов рубіж 50-річчя та відразу втрапив до особливого рейтингу – найгарячіших зірок віком "півстоліття плюс".

Його склав сайт "Fox News".

Іще до найгарячішої "п’ятдесятки за 50" потрапила зірка фільму "Чого хочуть жінки" Хелен Хант. Свій ювілей акторка відсвяткувала влітку. Як констатує видання, судячи з фігури Хелен, її метаболізм із роками пригальмовувати не збирається.

Бредові Пітту виповнилося 50

Звісно ж, автори не могли не зарахувати до рейтингу Джонні Деппа. Віддали вони належне і 51-річній зірці "Району Мелроуз" та "Відчайдушних домогосподарок" Марші Кросс. Як відомо, в 2007-му році акторка вперше стала мамою.


Не лишився без звання одного з найгарячіших і 53-річний Девід Духовни. Нагадаємо, актор колись страждав на залежність від сексу.

До Топ-50 потрапили нещодавно розлучені Том Круз та Демі Мур, а ще затятий холостяк Джордж Клуні, який в свої 52 досі шукає ту, єдину.

Не забули автори про 55-річну Шерон Стоун, яка може собі дозволити ходити без бюстгальтера та вважає, що чоловіків приваблюють зморшки.

55-річну Шерон Стоун зарахували до найгарячіших

Іще до "гаряченьких за 50" потрапила 53-річна Хізер Локлір, яка, нагадаємо, так і не вийшла заміж за свого колегу за "Районом Мелроуз" Джека Вогнера.

53-річний Антоніо Бандерас, 55-річна Мішель Пфайффер, яку не лякає старіння, та 58-річний Кевін Костнер теж у списку. Не обійшлося й без "сексуальної сирени", 57-річної Кім Кетролл.

Крім них, у п’ятдесятці є ім’я Тома Хенкса, Опри Вінфрі, Пірса Броснана, Джуліанни Мур та Мела Гібсона. Також до неї увійшла 60-річна Кім Бесінджер, яку її екс-чоловік Алек Болдуїн досі вважає однією з найкрасивіших жінок у світі. Він, сам, до речі, теж у списку.

Кім Бесінджер, яку екс-чоловік Алек Болдуїн вважає однією з найкрасивіших жінок у світі

Імовірно, дехто здивується, побачивши в цьому рейтингу Вігго Мортенсена – звитяжного Арагорна з "Володаря перснів". Але так, акторові справді 55 років.

Фото Reuters з сайту alarabiya.net, entertainment.in.msn.com, АР з сайту "Fox News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів