Мур і Катчер розлучилися

28 листопада 2013, 10:34

Американські актори Демі Мур і Ештон Катчер відтепер офіційно не чоловік і дружина.

Парі вдалося скласти спільну фінансову угодою, узгодити всі деталі і підписати офіційні папери про розлучення, повідомляє "People".

Катчеру і Мур знадобилося 2 роки, аби стати вільними одне від одного. Адже парочка ніяк не могла домовитися про поділ фінансів.

Стосунки Демі і Ештона закінчилися розлученням

Так, Демі збиралася обібрати невірного коханця до нитки. Мовляв, саме вона допомогла йому стати тим кім він є - найдорожчим телеактором. Жіночка навіть прагнула домогтися, аби Ештон виплачував їй аліменти.


Та, схоже, екс-пожружжю, яке одружилося у 2005-му році, вдалося таки домовитися й все обійшлося "малою кров'ю". Наразі жодних подробиць про домовленості сторін у суді немає. Однак, подейкують, що Катчер заплатив чималеньку суму відступних колишній дружині.

Про негаразди у стосунках акторського подружжя стало відомо у 2011-му році - саме тоді Демі зізналася, що воні з коханим не разом. Причиною розколу пари стали численні зради з боку Ештона.

Наразі ж у Катчера буцімто справжнє кохання з іншою акторкою - Мілою Куніс. З чуток, парочка навіть збирається одружитися. Й на заваді їхньому весіллю стояло саме розлучення з Мур.

Катчер і Куніс святкують його свободу й планують власне весілля?

"Ештон так довго чекав розлучення. Його дратувало, що все так затягується. Він прямо з голови це не міг викинути", - кажуть джерела, близькі до актора.

До слова, нещодавно казали, що Куніс та Катчер планують справжнє королівьське весілля.

Фото "Reuters" з сайту ibtimes.co.uk та прінтскрін "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів