Єва Польна відлупцювала офіціанта стільцем

23 грудня 2013, 11:16

Російська співачка Єва Польна, як з’ясувалося, має запальну вдачу. Якось артистка побила стільцем офіціанта.

Про цю скандальну витівку та комплекси Єви розповів її стиліст Максим Понятовський в інтерв’ю "Собеседнику".

За словами співрозмовника, якось екс-солістка "Гостей из будущего" влаштувала скандал в одному з клубів Москви. Єву довели до сказу слова офіціанта про її повноту. У результати Польна вдарила працівника клубу по спині стільцем.

Єва Польна побила офіціанта

"Єва злегка перебрала, і веселощі перетворилося на шабаш. До цього я знав Польну як милу, добру, інтелігентну людину, але в клубі вона відкрилася для мене з нового боку. Я побачив, що вона може бути хабалистою. Офіціант зробив їй зауваження, на яке вона ніяк не відреагувала: веселощі були у розпалі, зі столу летіли тарілки...", - розповів стиліст.


"Тоді офіціант пригрозив Єві тим, що вижене її. У відповідь вона його послала. А ображений офіціант пройшовся по її зайвий вазі і тут у мене все життя пронеслося перед очима. Польна мовчки піднялася і стукнула його по спині стільцем", - цитує Максима Понятовського видання.

Нагадаємо, Єва Польна воліє тримати своє особисте життя у таємниці. Однак у 2012-му році стало відомо, що ще у 2005-му році співачка народила доньку від колеги по шоу-бізнесу – соліста "Чай вдвоем" Дениса Клявера.

Фото pro-goroda.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів