Том Круз довів у суді, що він хорошій батько

23 грудня 2013, 12:24

Американський актор Том Круз виграв суд проти видання, яке насмілилося звинуватити його в нехтуванні єдиною рідною донькою Сурі.

Зірка Голлівуду, який у жовтні 2012-го року подав до суду на видавця журналів "Life & Style" та "In Touch", виграв позов, повідомляє "Us Weekly".

У федеральному суді Каліфорнії пройшло останнє засідання , на якому суд став на сторону Круза. На думку присяжних, актор довів, що не забув про 7-річну доньку й спілкується з нею весь час.

Як повідомили у суді, позов Тома Круза проти видавця "In Touch" і "Life & Style було врегульовано. Умови врегулювання не розголошуються і залишаються конфіденційними.


Том Круз виграв суд проти ЗМІ

До слова, актор вимагав відшкодувати йому 50 мільйонів доларів. Однак невідомо, чи домігся Круз цих грошей.

"Том - не конфліктна людина, і не любить судитися з людьми. Але коли ці розпусні стерв'ятники роблять гроші на його чесному імені та брешуть про стосунки з дочкою, у нього не залишається вибору", - зауважив ще в часи подачі позову адвокат актора.

Нагадаємо, що п'ятирічний шлюб між голлівудськими зірками Томом Крузом і Кеті Холмс називали одним з найкращих. Але через 5 років подружжя розійшлися. Причиною стало надмірне захоплення Томом релігією сайєнтологією.

Після розлучення Кеті в судовому порядку заборонила колишньому чоловікові водити дитину в свою церкву.

Фото "Reuters" з сайту smh.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів