Ризикована Ріанна та гламурна матуся Керр стали найстильнішими

24 грудня 2013, 10:20

Наприкінці року модні видання взялися до складання рейтингів най-найкращих.

Днями свій ТОП-10 найкраще вбраних зірок представило видання "Vogue".

До рейтингу потрапили знаменитості, чиї наряди в 2013-му році були визнані найбільш ефектними, модними і підібраними зі смаком.

Так, серед найстильніших опинилася й зірка "Джанго Звільненого" Керрі Вашингтон, яка нині чекає на первістка. На думку видання, цього року американська актриса була головною модною натхненницею американських жінок.


Керрі Вашингтон у ТОП-10 найстильніших

.

Барбадоська співачка Ріанна також у ТОП-10. Скандальна зірка потрапила до рейтингу за вміння ризикувати й ігнорувати загальноприйняті правила дрес-коду.

Ну й куди ж без епатажної Ріанни

Колишню кохану Орландо Блума модель Міранду Керр відзначили за здатність поєднувати гламурність з материнськими обов'язками і повсякденними справами.

Міранда Керр - матуся й модниця

А британська модель Кара Делевінь, на думку модних експертів, як ніхто інший здатна вдало переносити свій пустотливий характер у бачення власного стилю.

Також журнал включив до списку актрису Кейт Бланшетт, дизайнера ювелірних прикрас Юджину Ніархосом, модельєра Стеллу МакКартні та інших.

Минулого року найстильнішими за версією "Vogue" були визнані Руні Мара, Емма Стоун, Крістен Стюарт, Дрі Хемінгуей та інші.

Фото "Reuters" з сайтів ibtimes.com, straitstimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів