Окунська запросила усіх на відкритий процес проти Власенка

25 грудня 2013, 13:04

Колишня модель Наталія Окунська продовжує судовий процес з екс-чоловіком – адвокатом Сергієм Власенком.

Причому, Окунська підкреслила, що процес буде відкритий, а розгляд справи Власенка - колегіальний.

Про це екс-модель написала у своєму Facebook.

"Розпочався судовий процес, який визначить ступінь покарання колишнього в застосуванні не чоловічих і не юридичних методів у боротьбі з жінкою. Якщо чоловік підняв руку на жінку, ще й у присутності дітей, він повинен бути покараний за законом. Можливо, після цього й інші задумаються, що будь-яке насильство несе за собою покарання", - написала Наталія.


Окрім всього, Окунська балотувалася у депутати

Також Окунська звинуватила Власенка у тисненні на суд.

"Вчора прочитала чергову заяву Власенка і Ко. Ще до початку судового слухання починають тиснути на суд, використовуючи свої улюблені методи. І як завжди, показують повне нерозуміння ситуації і відсутність найменшого володіння предметом", - продовжила жіночка.

Далі Наталія по пунктах перерахувала, чому Власенка судитимуть колегіально та відкрито, демонструючи власне знання законів. І врешті запросила всіх до суду.

"Запрошую всіх. Сподіваюся колишній не забув, що КПК, крім колегіального слухання, гарантує ще й відкритий процес, а це означає присутність всіх бажаючих, ЗМІ і ТБ. Мені боятися нічого, нехай процес буде відкритим", - резюмувала Окунська.

Нагадаємо, у листопаді Наталія виклала у мережі відео-розповідь доньки Марусі про те, як Власенко її (Окунську) побив.

Фото з Facebook Окунської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів