Девід Бекхем зустрів Різдво в костюмі Санти?

25 грудня 2013, 14:40

Колишній британській футболіст Девід Бекхем, схоже, мав усі шанси зустріти цьогорічне Різдво в образі Санта Клауса.

Напередодні католицького Різдва, яке святкується 25-го грудня, Девід зізнався, що не проти стати Сантою, аби зробити ці свята незабутніми для своєї родини, пише "Contact Music".

Бекхем розповів виданню "Ok!", що, можливо, здивує своїх чотирьох дітей – Брукліна, Ромео, Круза і Харпер, вдягнувши червоно-білий костюм найвідомішого бороданя.

До слова, у Девіда вже є досвід перевдягання – якось він провів Великдень у костюмі величезного кролика.


"Я перевдягався у пасхального кролика раніше. Але Сантою? Поки що ні. Можливо, я спробую стати ним цього року і подивлюся, як вони буде", - зауважив колишній спортсмен.

Щодо подарунків, то в Девіда є лише одне конкретне побажання – отримати на Різдво копію документального фільму про "The Stone Roses".

Цьогорічну святкову ялинку Бекхемів прикрашають кульки з їхніми фотографіми

"Це те, що я сподіваюся отримати від Санти. Чесно кажучи, мені просто подобається отримувати речі, які діти купили для мене. Їх ідей, що купити татові на Різдво, безумовно, дуже відрізняється від інших людей!" – додав Бекхем.

До слова, зіркове подружжя вже давно поставило ялинку. Цього року на святковому дереві у Бекхемів красуються кульки із їхніми фотографіями.

Саме таку кульку показала у своєму Twitter кілька днів тому Вікторія Бекхем.

До слова, подейкували, що Вікі витратила на Різдво шалені гроші. Так, сам лише святковий декор, який позамовляла для свого орендованого маєтку в Лондоні екс-"перчинка", обійшовся в понад 80 тисяч доларів.

Фото з Twitter Вікторії Бекхем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів