Обами готуються до розлучення?

25 грудня 2013, 18:52

Першій подружній парі Америки пророкують розлучення. Подейкують, Барак та Мішель Обама віддалилися одне від одного та навіть сплять у різних спальнях.

Про це пише "The Showbiz Spy", посилаючись на "National Enquirer".

Барака й Мішель упродовж років були проблеми, і головним чином вони лишалися разом заради їхніх дочок та його політичної кар’єри", - говорить джерело.

Із рівноваги 49-річну першу леді вивела поведінка Барака на панахиді за Нельсоном Манделою. Нагадаємо, він, під засуджуючим поглядом дружини, хихотів та шепотівся з прем’єр-міністром Данії.


"Тепер Мішель зла як чорт. Вона почувається спаплюженою перед усім світом, вона кричала йому: "З мене досить!", - свідчить інформатор.

Мішель Обама хоче розлучитися з Бараком?

"Вона зустрічалася з юристами з приводу розлучення та сказала Баракові, що хоче окремого від нього життя", - додав він.

Мішель залишиться в Білому домі до кінця президентства чоловіка. Але жінка перебралася до іншої спальні та дала йому зрозуміти, що віднині в кожного – своє життя.

Як зазначає видання, неприхований флірт Барака Обами та 47-річної білявки Хелле Торнінг-Шмітт обурив не лише Мішель. За таку нерозсудливість президентові влаштували "розбір польотів" його радники, а на Білий дім посипалися гнівні листи, дзвінки та імейли від американок, які вирішили проявити свою солідарність із Мішель.

Поведінка Барака Обами продемонструвала світові його неповагу до власної дружини. Як передрікає співрозмовник видання, Мішель йому цього не подарує, і розлучення обійдеться політикові дуже дорого.

Нагадаємо, подейкували, перша леді вже виселяла президента з подружньої спальні, розгнівавшись через його комплімент іншій.

Фото Reuters з сайту abc.net.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів