Січкар: Ващук народився у щасливій сорочці

30 грудня 2013, 11:46

Рестораторка Маргарита Січкар наголосила, що до екс-чоловіка Владислава Ващука повертатися на збирається. Після аварії, у яку він потрапив місяць тому, Рита всього лише раз провідала колишнього.

Жінка упевнена, що Ващук народився у щасливій сорочці. Про це вона розповіла у недільному ефірі "Світського життя".

Одразу після ДТП Січкар приїхала до лікарні.

"Так, я туди поїхала одна з перших… Адже він - батько моїх дітей, я дуже хвилююся, аби з ним нічого не сталося. Але оскільки Боженька його охороняє, він тільки зламав шість ребер. Я вважаю, що він народився у щасливій сорочці. Авто - теж не його, а товариша. Тому з його авто все нормально", - зауважила Маргарита.


Раніше Січкар вже казала, що не повернеться до екса, бо сама ж від нього і пішла.

"Я така людина, якщо я приймаю рішення, то ніколи не сумніваюся. Бо я вирішую не за один день. Рішення про розлучення я виношувала два роки. Це фантазії, що аварія нас зблизить. Навіть більше скажу: після того, як я відвідала його у лікарні, ми більше жодного разу не бачилися, незважаючи навіть на те, що живемо поруч - через одну ділянку", - наголосила Рита.

За весь час, що Ващук був у лікарні, Січкар більше до нього не приходила.

"Так, найголовніше, що він живий, лікарі сказали, що ускладнень немає. Повірте мені, у нього така кількість дівчат, які готові були приїхати, прибрати, приготувати, допомогти, що у нього немає з цим проблем. Молодий, красивий чоловік. Багатий", - сказала рестораторка.

Нагадаємо, нещодавно Ващук розповідав, що не вважає себе винним у аварії.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів