Вінфрі таки вийде заміж після 20-річних заручин?

3 січня 2014, 10:49

Американська телезірка Опра Вінфрі, схоже, таки має шанси вдягти весільну сукню.

Давній коханий медіа-діви Стедман Грехем серйозно планує повести її під вінець, пише "Contact Music" з посиланням на "National Enquirer".

Зважитися на цей крок Грехему, яка вже більш ніж як 20 років заручений із Опрою, допомогла поїздка на поховання Нельсона Мандели.

''Це була дуже емоційний подорож для Опри, яка любила Манделу і все, що він робив. За цей час скорботи була тільки одна людина в світі, яка підтримала її – це був Стедман'', - розповіло джерело.


Стедман Грехем вдруге наважиться покликати Опру Вінфрі під вінець?

Під час відспівування Нельсона Мандели наречений міцно обійняв Опру. Саме тоді Грехем буцімто й зрозумів, що хоче провести залишок свого життя з Вінфрі в якості офіційного чоловіка.

Тож тепер коханий Опри сповнений рішучості вдруге зробити їй пропозицію. Вперше чоловік попросив руки і серця у 1992-му році, після 6 років знайомства.

Наразі ж друзі закликають Стедман повторно покликати кохану заміж у січні цього року – в день, коли Опра святкуватиме своє 60-річчя.

''Стедман відчуває, що вони - дві споріднені душі, які разом так довго і повинні, нарешті, зробити свої стосунки офіційними. Стедман також зрозумів , що, коли його дням прийде кінець, то він хоче, щоб його поховали поруч з Опрою і він знає, що це станеться тільки, якщо вони будуть одружені", - додав інформатор.

Нагадаємо, у вересні цього року Опра Вінфрі остаточно вирішила померти незаміжньою.

Фото "Reuters" з сайту hollywoodtake.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів