Камерон Діаз стала на захист лобкового волосся

3 січня 2014, 16:00

Американська актриса Камерон Діаз днями представила свою книжку про здоровий спосіб життя "The Body Book".

Окремий розділ – 367 слів авторка присвятила красі жіночого інтимного місця.

Фрагмент наводить "Radar Online".

Те, що деякі жінки вдаються до лазерної епіляції, щоби назавжди позбутися лобкового волосся, Камерон називає "божевільною ідеєю".


"Назавжди? Я розумію, ви можете думати, що завжди носитимете туфлі в одному стилі, джинси в одному стилі, але ж так не вийде. Ідея про те, що вагіни привабливіші в безволосому стані – це досить нове явище, а будь-яка мода змінюється, люди", - зазначає Діаз.

Камерон Діаз присвятила розділ своєї книги природній красі вагін

Зі слів актриси та письменниці, волосся в інтимному місці додає жінці загадковості.

"Лобкове волосся прикриває багатство, це спонукає коханця підійти і роздивитися поближче те, що там у вас є. Іще, будьмо щирі: як і будь-яка частина вашого тіла, ваші великі статеві губи підвладні гравітації. Ви справді хочете мати вагіну без волосся решту свого життя?", - залякує Камерон.

"Це особисте рішення, але я закликаю: леді, подумайте про те, щоби лишити свою вагіну повністю вдягненою. За двадцять років ви досі хотітимете дарувати її комусь особливому, і буде гарно дати йому розгорнути її, неначе подарунок, яким вона і є", - підкреслює актриса.

До слова, виступаючи нещодавно а одному з телешоу, Камерон Діаз згадала про одну свою подругу, в якої між ногами "кущик у стилі 1970-х". Припускається, що зірка мала на увазі Гвінет Пелтроу.

Фото Reuters з сайту entertainment.in.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів