Lady Gaga хоче відкрити музей Майкла Джексона

9 січня 2014, 14:33

Американська співачка Lady Gaga, яка зібрала вже чималу колекцію речей покійного Майкла Джексона, хоче показати їх людям.

Зірка запланувала створити музей поп-короля.

Про це пише "Contact Music".

Lady Gaga витратила понад 2 мільйони доларів на музичні реліквії. Лише на аукціоні в 2012-му році вона придбала 55 лотів, що належали Джексону.


Зокрема є в неї Майклів піджак із кліпу 1983-го року "Thriller" та біла рукавичка, прикрашена кристалами "Swarovski". За неї співачка виклала майже 200 тисяч доларів.

"Причина, чому я купила Майклів одяг, у тім, що мої сценічні вбрання для мене важливіші за все, мої винагороди, мої записи. Я вірю в те, що вони несуть у собі енергію та спогади про вечір (виступу)", - пояснила співачка.

Lady Gaga хоче створити музей Майкла Джексона

"Від того, що одяг Майкла продається, коли його вже нема, мені було дуже незатишно, сумно, і я не знаю, чому. Я дбаю про них (речі Джексона) – вони зберігаються при правильній температурі. Я витратила мільйони", - запевнила 27-річна зірка.

"Я вірю в те, що в цих вбраннях лишилася енергія його шанувальників. Я хочу зберегти їх заради нього", - додала Lady Gaga, яка скуповувала речі Джексона під різними іменами.

Нині співачка чекає схвалення свого проекту від управителів спадщини Майкла Джексона та його рідних. Поки що ж вона вибирає місце для майбутнього музею.

Як повідомило джерело "The Mirror", Lady Gaga розглядає варіант Гері, що в штаті Ідіана, де розпочалася Майклова кар’єра. Також імовірно, що це буде Нью-Йорк або Лос-Анджелес.

Нагадаємо, нещодавно співачка зізналася, що надягає один зі светрів Майкла Джексона, коли працює над своїми піснями.

Фото АР з сайту bbcamerica.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів