Шайя Лабеф розказав, кому слав фото свого пеніса

10 січня 2014, 15:15

Скандальний американський актор Шайя Лабеф поділився пікантною подробицею процесу підготовки до зйомок в еротичній драмі Ларса фон Трієра "Німфоманка".

Зірка надіслав знімальній групі фото свого пеніса.

Про це пише "The Mirror".

Стрічка містить чимало відвертих сцен, тож цікавість її творців до параметрів чоловічого причандалля претендентів на головні ролі цілком зрозуміла.


"Перша інформація, яку ми отримали – і я ніколи цього не забуду, бо моя команда відреагувала на це з таким страхом – перша вимога знімальної групи, не Ларса, були знімки мого пеніса", - розповів Лабеф.

Шайя Лабеф і Шарлотта Генсбур

Вочевидь, предмет чоловічої гордості Шайї всіх улаштував, бо роль у фільмі фон Трієра, де також знялися Ума Турман, Шарлотта Генсбур та Александр Скарсгорд, він отримав.

Власне, Лабеф узагалі не з сором’язливих та фото не обмежився. Як розповів актор в одному з телешоу, він прислав фон Трієру і своє справжнє секс-відео. Про це пише "The Daily Mail".

"Я надіслав йому відеозапис того, як ми з моєю дівчиною займаємося сексом, ось як я отримав цю роботу", - заявив він.

Нагадаємо, ще актор знявся голий у музичному кліпі.

Як відомо, Шайя Лабеф колись зустрічався зі своєю колегою за "Трансформерами" Меган Фокс. Вона тепер заміжня за Брайяном Остін Гріном та чекає на другу дитину.

Фрагмент постеру до стрічки "Німфоманка" з сайту imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів