Меган Фокс із вагітним животом виступила проти насильства

26 листопада 2013, 15:21

Американська актриса Меган Фокс днями взяла участь у кампанії проти насильства щодо жінок, організованій "Avon Fundation".

Заразом зірка показала свій невеличкий, як для 7 місяців, животик та розповіла, як протікає її друга вагітність.

Про це повідомляє "US Magazine".

Меган Фокс вигуляла 7-місячний животик

За словами Фокс, перший триместр був непростий, але у другому всі неприємні симптоми минулися. Як зізналася 27-річна зірка, їй ніколи порівнювати другу вагітність із першою.


"У мене немає часу про це думати. У мене є 1-річна дитина, яка гасає довкола. А потім, коли ти працюєш по 16 годин на день, на себе взагалі немає часу… Коли ж я була вдома, я не спала – я намагалася викроїти час для дитини, провести час із ним. Тож було складно", - поділилася Меган.

Меган із чоловіком, Брайяном Остін Гріном виступили проти домашнього насильства

Разом із Фокс на захід, присвячений боротьбі з домашнім насильством, прийшов і її чоловік, Брайян Остін Грін. Вони сфотографувалися з плакатами "Любов не завдає болю", "Обережно. Домашнє насильство – це більше, ніж підбите око" та "Якщо вона не пішла, напевно, в неї все гаразд".

Нагадаємо, 40-річний Брайян запевняє, що робить усе, чого б не забажала кохана вагітна дружина. Другий спільний малюк подружжя, яке має старшого сина Ноа, має народитися у січні.

Прінтскрін з сайту noticias24.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів