"Золотий глобус": Перемога ДіКапріо та затоплена червона доріжка

13 січня 2014, 10:54

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо отримав свій другий у житті "Золотий глобус" за комедійну роль, а знамениту червону доріжку затопило.

У неділю, 12-го січня, у Лос-Анджелесі відбулася 71-а церемонія нагородження премії "Золотий глобус".

Цього року подія ознаменувалася надзвичайною пригодою: затопило червону килимову доріжку, по якій мали продефілювати десятки знаменитостей, повідомляє "The Hollywood Reporter".

Сталося це за кілька годин до початку шоу. Як розповіли організатори заходу, ймовірно, датчик протипожежної системи відреагував на підвищення температури, викликане численними софітами.


Затоплена червона доріжка "Золотого глобусу"

На доріжку вилилося стільки води, що фотографам навіть довелося міняти позиції для зйомок. Однак вже за 15 хвилин технічним співробітникам вдалося прибрати воду. Тож церемонія почалася вчасно і всі гості пройшли сухим покриттям. Далі відбулося саме нагородження.

Перемогу в найпрестижнішій номінації "найкращий драматичний фільм" року було віддано картині "12 років рабства" режисера Стіва Маккуїн.

А фільм "Афера по-американськи" Девіда О. Рассела була названа "найкращою комедією/мюзиклом".

"Найкращим актором у комедії" був названий Леонардо ДіКапріо за фільм "Вовк з Уолл-стріт " режисера Мартіна Скорсезе. А "найкращою комедійною актрисою" стала Емі Адамс за роль у фільмі "Афера по-американськи".

ДіКапріо визнали "найкращим комедійним актором"

Перемогу в категорії "найкраща драматична актриса" здобула Кейт Бланшетт за роль у фільмі Вуді Аллена "Жасмин". "Найкращим актором в драматичному фільмі" став Меттью Макконахі за роль в "Даллаському клубі покупців".

"Золотий глобуси" отримала й оскароносна Дженніфер Лоуренс як "найкраща актриса другого плану" у "Афера по-американськи".

Співак та актора Джаред Лето, який зіграв у "Даллаському клубі покупців", був названий "найкращим актором другого плану".

Дженніфер Лоуренс отримала "глобус" за роль другого плану

Альфонсо Куарон за фільм "Гравітація " отримав " Золотий глобус" як "найкращий режисер", а Спайк Джонз був удостоєний нагороди за "найкращий сценарій" за роботу над фільмом "Її".

Майкл Дуглас отримав "глобус" за "найкращу чоловічу роль у мін-серіалі/телефільмі" а гурт "U2" здобули "Золотий глобус" за композицію "Ordinary Love" до фільму "Довга дорога до свободи".

"Найкращим анімаційним фільмом" стало "Холодне серце" компанії Walt Disney Со, а нагороду за "найкращий фільм іноземною мовою" отримала драма італійського режисера Паоло Соррентіно "Велика краса".

"Найкращим драматичним серіалом" року визнано "У всі тяжкі". А перемогу у номінації "найкращий комедійний серіал" віддано "Бруклін 9-9".

Нагадаємо, минулого року тріумфатором премії став актор та режисер Бен Аффлек, який забрав одразу два "глобуси".

Прінтскрін "Vanity Fair" та фото "Reuters" з сайтів ibtimes.com та mctvstark.hometownohio.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів