Відкрито вакансію няні для британського принца?

13 січня 2014, 14:06

Подейкують, для британського принца Джорджа шукають нову няню. Навесні вона поїде з малюком та його батьками, принцом Вільямом та герцогинею Кетрін, у подорож до Нової Зеландії та Австралії.

Про це пише "The Daily Mail".

"Їм потрібна буде цілодобова допомога з Джорджем, як він їде з ними", - зазначив інформатор.

Нинішній няні Джоджа, Джессі Уебб уже 71 рік. Жінка, яка піклувалася колись про принца Вільяма, вже давно перебувала на пенсії. Але Уебб відгукнулася на прохання свого колишнього вихованця й знов стала до роботи, коли в нього народився первісток.


Принцові Джорджу потрібна нова няня?

Кажуть, Джессі та Вільям домовилися, що вона помагатиме їм із Кейт няньчити малого лише кілька місяців. Навіть якщо старенька передумає вертатися на пенсію, навряд чи вона подужає таку велику подорож, каже джерело. Або, принаймні, їй знадобиться няня-помічниця.

Імовірно, разом із подружжям до Австралії та Нової Зеландії поїде Вільямова теща, Керол Міддлтон. Як відомо, вона допомагала парі з малим одразу після його народження. Найстильніша бабуня Британії досі навідується до Кенсингтонського палацу по кілька разів на тиждень.

Речник Кейт та Вільяма не дав коментарів щодо вакансії "Мері Поппінс".

Як нагадує видання "The Mirror", королівської пари повторить подорож 1983-го року принца Чарльза та принцеси Діани з маленьким Вільямом. Вони возили первістка до Австралії та Нової Зеландії, коли йому було 9 місяців.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів