Принца Джорджа віддали на виховання няньці

12 вересня 2013, 10:36

Найменшому британському принцу Джорджу Александру Луї знайшли няньку.

Кейт Міддлтон і принц Вільям ще до народження сина заявляли, що мають намір відійти від багатовікової традиції та відмовитися від послуг нянь. Молоді батьки планували самотужки виховувати малюка.

Та вже за 1,5 місяці після народження сина Кейт і Вільям, схоже, здалися й найняли няньку, повідомляє "People".

Відтепер окрім батьків та бабусі за маленьким Джорджем наглядатиме колишня няня його батька Вільяма - 71-річна Джессі Уебб.


Джессі Уебб виховала принца Вільяма, а тепер їй довірили й принца Джорджа

Наразі жінка вже мешкає у королівській резиденції в Північному Уельсі.

Крім того, вона відправиться разом з королівською родиною до Шотландії, де на даний момент перебувають Єлизавета II з чоловіком.

"Джордж знаходиться в надійних руках. Уебб відмінно знає, як доглядати за королівськими дітьми. Вона виховала принца Вільяма і його двоюрідного брата, віконта Лінлі. Герцог і герцогиня Кембриджські прийняли правильне рішення, призначивши її нянею, а не взявши когось нового, хто був би просто в жаху від відповідальності та кола обов'язків" , - зазначила знавець Віндзорів Інгрід Сьюард.

У самої Джессі Уебб дітей немає. Вона була найнята принцесою Діаною в той час, коли її стосунки з принцом Чарльзом почали давати тріщину, і Вільяму та Гаррі була потрібна особлива турбота.

До слова, Уебб була однією з почесних гостей на весіллі Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Нагадаємо, рік тому померла ще одна колишя няня принців Вільяма та Гаррі. Нині покійна 82-річна Ольга Пауелл дбала про королівських нащадків протягом 15 років.

Фото "Reuters" з сайту au.ibtimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів