Син Вуді Аллена "привітав" його згадкою про педофілію

14 січня 2014, 12:27

Американський режисер Вуді Аллен у неділю став лауреатом почесного "Золотого глобуса" за свій внесок до кінематографу.

Його ж колишня цивільна дружина Міа Ферроу та їхній син Ронан відреагували на цю подію зовсім не привітаннями. В своїх Twitter вони нагадали про чіпляння режисера до прийомної дочки Ділан, що буцімто відбувалося, коли дівчинці було 7 років.

Про це пише "TMZ".

"Пропустив вручення винагороди Вуді Аллену – ту частину, де жінка публічно підтвердила, що він розбещував її в 7-річному віці, вони включили (в промову) до чи після згадки про (фільм) "Енні Холл"?", - написав у своєму мікроблозі 26-річний Ронан Ферроу.


Міа Ферроу в своєму Twitter зазначила, що вручення Аллену "Золотого глобусу" – то вияв неповаги до Ділан та інших жертв розбещень.

Колишня муза та син Вуді Аллена по-своєму "привітали" його з "Золотим глобусом"

Як відомо, Міа Ферроу та Вуді Аллен були разом близько 12 років і зі скандалом розлучилися, коли стало відомо про роман режиссера з прийомною донькою акторки, Сун І. Згодом Аллен узяв її за дружину.

Також Міа Ферроу заявила про розбещення Алленом їхньої спільної прийомної дитини. Але 7-річну дівчинку не стали піддавати допитам у суді, і довести провину Вуді актрисі не вдалося.

Нещодавно Ділан, яка живе тепер під іншим ім’ям, заявила, що прийомний батько дійсно до неї чіплявся. Вуді Аллен провини за собою ніколи не визнавав.

Нагадаємо, Ронан Ферроу, відомий юрист, якого журнал "Forbes" у 2012-му році назвав одним із найвпливовіших людей, молодших за 30 – єдиний біологічний нащадок Вуді Аллена. Щоправда не так давно Ферроу натякнула, що, можливо, це зовсім не так.

До слова, сам Вуді Аллен недільну церемонію "Золотого глобуса" пропустив.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів