Педофіл Вуді Аллен - не батько своєму єдиному сину?

3 жовтня 2013, 18:15

Єдиний біологічний син режисера Вуді Аллена, 25-річний Ронан, насправді може виявитися не його. На це натякнула екс-кохана Аллена, 68-річна актриса Міа Ферроу.

Імовірно, вона завагітніла не від Вуді, а від легендарного співака Френка Сінатри. Між тим уже доросла акторчина донька Ділан підтвердила: коли їй було 7 років, Аллен до неї чіплявся.

Про це пише "Vanity Fair".

На зовнішню схожість Ронана та Френка Сінатри, з яким Міа була одружена до стосунків із Алленом, звертали увагу вже давно. Проте генетичної експертизи ніхто не проводив.


Міа Ферроу не має впевненості щодо того, хто батько її сина

Днями ж, у розмові з журналістами, на питання, чи може це виявитися правдою, Ферроу відповіла: "Можливо".

Актриса назвала Сінатру коханням свого життя та сказала, що вони з ним "насправді ніколи не розлучалися".

"Слухайте, усі ми "можливо" сини Френка Сінатри", - з гумором відреагував на мамину заяву Ронан Ферроу, який працює адвокатом з захисту прав людини.

Міа Ферроу та Френк Сінатра побралися в 1966-му, а розлучилися в 1968-му. За кілька років в акторки зав’язався роман з Вуді Алленом. До слова, якщо ж біологічним батьком Ронана справді є Френк, співакові на момент зачаття було 78 років.

"Офіційними" дітьми Сінатри наразі є троє нащадків від першої дружини: дочки Ненсі й Тіна та син Френк-молодший.

На кого більше схожий Ронан Ферроу (у центрі)?

Відомо, що стосунки Ферроу та Аллена закінчилися в 1992-му з гучним скандалом. Причиною стали стосунки режисера з неповнолітньою тоді прийомною дочкою Сун-І, з якою він згодом одружився. Також Міа звинуватила "екса" в розбещенні й іншої їхньої прийомної доньки, Ділан, але без свідчень самої дитини доказів у суді забракло.

Тепер, після багатьох років мовчання, жінка, яка вже має інше ім'я, підтвердила: прийомний тато справді до неї чіплявся. Зі слів жертви, вона шкодує, що тоді, 7-річною дівчинкою, не виступила в суді.

Як повідомив адвокат Вуді Аллена, 77-річний режисер ці звинувачення відкидає.

Фото АР з сайту "Washington Post", Reuters, з сайту "FoxNews" та з Тwitter Ронана Ферроу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів