Геращенко показала альбом Януковича. ФОТО

14 січня 2014, 13:44

Депутат від партії "Удар" Ірина Геращенко поділилася цікавою знахідкою. До її рук потрапив рідкісний екземпляр книги самого президента Віктора Януковича.

Світлинами альбому, в якому зібрані особисті фото політиків та бізнесменів, Геращенко поділилася у своєму Facebook.

"О! "Історичний" момент! Нарешті я знайшла серед своїх знайомих людину, що володіє книгою автора, гонорари якого складають 16 млн! Таки така книжка існує - це всім скептикам, до яких і я належала. Мені соромно.... Янукович - автор фотоальбому зі своїми фотографіями)", - написала депутатка.

Останній літературний шедевр президента Януковича

"Я так розумію, сам себе фотографувати він не міг, отож , його авторству належить назва книжки і цитати про "смисл жизни", біля кожного фото): уявляю, яким був би гонорар, аби мова йшла про тексти, а не лише цитати): межигірський розмах, друзі", - додала Ірина.


Епічне фото - Янукович і Медведєв

"Я в захваті перегортала цю книжку на якісному дорожезному папері і навіть угледіла на одному фото з Ялтинського форуму себе з дорогою подругою Олею Герасим'юк. Цікаві і нові враження - побачити себе в епізодах на сторінках книжки за 16 мільйонів, друзі): P.S. І зверніть увагу - стрічечка на президентові на обкладинці майже така, як ми на Майдані носимо):- зразу видно, до Вільнюського саміту людина книжку писала", - зауважила Геращенко.

Впізнаєте еліту?

Фото з Facebook Геращенко

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів