Фріске приписують смертельну хворобу

16 січня 2014, 11:31

Російська співачка Жанна Фріске опинилася в центрі уваги – з’явилися повідомлення, що артистка важко хвора.

З чуток, у 39-річної зірки виявили онкологію, пише "Комсомольская правда".

Так, казали, що у середу Фріске терміново госпіталізували в німецьку клініку: Жанну доставили в аеропорт Шереметьєво на медичній каталці. Нібито співачка прямувала до Німеччини, в клініку, де працюють кращі лікарі-онкологи, для проходження екстреного курсу лікування. Діагноз співачки не повідомляється.

Цю версію підтверджують слова телеведучого Андрія Малахова, який у своєму репортажі з Маямі ще кілька днів тому написав:


"Через проблеми зі здоров'ям Жанна зараз консультується у німецьких лікарів".

Фріске важко хвора?

Натомість піар-директор Фріске Аніса Ашику спростовує "брехливу інформацію" і стверджує, що " Жанна здорова і зараз знаходиться в Маямі".

Однак люди з близького оточення співачки, які зараз відпочивають в Маямі, запевняють, що та в січні в Америку не прилетіла.

Рідний батько артистки каже, що з Жанною все гаразд.

"Немає ніякого страшного діагнозу, все це – неправда", - запевнив Володимир Борисович.

Та, незважаючи на те, що близькі співачки заперечують, що Фріске важко хвора, неофіційно, "не для друку" в оточенні артистки кажуть, що у неї неоперабельна пухлина мозку, пише "Экспресс-газета".

Нагадаємо, в Америці Жанна Фріске провела майже весь останній рік - співачка виїхала туди народжувати дитину, а після появи на світ сина Платона відновлювала форму. У Москву співачка повернулася місяць тому. Але на публіці не з'являлася.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів