Охлобистін пропонує перевіряти держслужбовців на гомосексуалізм

18 січня 2014, 14:13

Відомий своїми гомофобними поглядами російський актор Іван Охлобистін вважає, що при прийомі на держслужбу необхідно з'ясовувати сексуальні уподобання кандидатів.

Колишній православний священник впевнений, що гомосексуалістам не місце на державній службі. Про це він заявив в інтерв’ю "Life News".

"При прийомі на держслужбу потрібно перевіряти на тисячу факторів, включаючи ділову порядність. Включаючи попередній послужний список. Це важливо, тому що ці люди вирішують долі інших людей. Тому це (перевірка сексуальної орієнтації )має бути в тому числі. А гомосексуаліст же людина хвора по суті своїй", - промовив Охлобистін.

"І це добре ще, якщо хворий. А в основній своїй частині це розхитані люди. Це аморальщина в чистому вигляді", - додав він.


На думку зірки "Інтернів", представників ЛГБТ-спільноти потрібно лікувати.

"Це содомський гріх, і найменше, де він повинен бути присутнім, так це в церкві", - сказав Охлобистін, відповідаючи на питання про те, чи необхідно боротися з содомією всередині церкви.

Охлобистін закликає перевірити усіх держслужбовців на гомосексуалізм

"Просто мені ніколи не доводилося з цим стикатися самому, хоча я перебуваю довгий час у межах церковного спілкування. Я не знаю, як то кажуть, сам свічку не тримав, але якщо це є - це огидно. Я думаю, що в цьому має розбиратися сама церква, все ж таки це внутрішньо корпоративне питання", - зауважив він.

Актор також запевнив, що звільнився з "Евросети" не через "содомітів".

"Ніякі реакції ЛГБТ (Навіть вимовити я не можу!) спільноти мене ніколи ні до чого не примушували, не змушували. Я взагалі не звертаю на це уваги", - заявив Охлобистін.

Екс-священник пояснив, що пішов з компанії, щоб не зашкодити її діловій репутації.

"Все-таки я роблю різкі заяви. Комусь треба було це зробити! Нас 140 мільйонів, і ніхто рота не відчинив. Ну це неподобство. Неподобство, що нашим дітям нав'язується Содом і Гоморра у вигляді норми. Це не добре, це не норма", - зробив чергову заяву Іван.

"Раніше, коли їх не було так багато, коли вони так себе яскраво не виявляли... Ми гидливо ставилися, цуралися цього, але у нас не було агресії по відношенню до них. Щойно з їх боку пішла агресія, пішла, природно, відповідна реакція. І ось це накіпало, накіпало, накіпало. Може, і не погано, що це прорвалося от у моєму випадку", - додав він.

Нагадаємо, віднедавна Охлобистін став відверто виступати проти гомосексуалізму. Актор зізнався, що залюбки "спалював би їх живцем у пічках" та попросив Путіна повернути у кримінальний кодекс статтю за "мужеложество".

Фото "Газета.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів