МакКонахі, Бланшетт і Дуглас стали найкращими

19 січня 2014, 12:31

Цей рік став дуже вдалим для акторів Майкла Дугласа, Метью МакКохані, Джареда Лето й актриса Кейт Бланшетт.

Усі вони вдруге за тиждень були визнані найкращими – цього разу Гільдією кіноакторів США.

У суботу, 18-го січня, у Лос-Анджелесі відбулося вручення чергової кіно і телепремії. Повний список переможців та номінантів опубліковано на сайті Гільдії кіноакторів США.

На відміну від "Злотого глобусу" й "Оскару" члени Гільдії не вибирають найкращий фільм, тому найпрестижнішою номінацією є "найкращий акторський склад". Цього року їм визнаний творчий колектив стрічки Девіда О. Рассела "Афера по-американськи".


МакКонахі має усі шанси отримати й "Оскар"?

Звання "найкращого актора" присвоєно Метью МакКонахі за його роль у фільмі "Далласький клуб покупців", а "найкращою актрисою" стала Кейт Бланшетт, яка зіграла у драмі Вуді Аллена "Жасмин".

Кейт Бланшетт знову найкраща

"Найкращою актрисою другого плану" стала Лупіта Ніонго за фільм "12 років рабства". А "Найкращим актором другого плану" став Джаред Лето за його гру в "Даллаському клубі покупців".

Співак й актор Джаред Лето вдало зіграв жінку

Актор Майкл Дуглас переміг у категорії "найкращий актор у телефільмі або міні-серіалі" за роль у стрічці "За канделябрами". Хелен Міррен перемогла в аналогічній жіночій категорії за роль в телесеріалі "Філ Спектор".

Серіал "У всі тяжкі" здобув перемогу в двох ключових номінаціях - "найкращий акторський склад драматичного серіалу" і "найкращий актор драматичного серіалу". Премію отримав кумир мільйонів Брайан Кренстон.

Майкл Дуглас знову "на коні"

У номінації "найкращий актор комедійного серіалу" пальму першості завоював Тай Буррелі ("Американська сімейка"), цей же серіал завоював приз в престижній категорії "найкращий акторський склад в комедійному серіалі".

"Найкращою комедійною серіальної актрисою" визнана Джулія Луїс-Дрейфус ("Віце-президент"). А

Меггі Смітт отримала нагороду як "найкраща актриса в драматичному серіалі" ("Абатство Даунтон").

Фото з сайту Гільдії кіноакторів США

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів