Литовченко отримала медаль з рук президента Палестини

21 січня 2014, 13:52

Екс-модель Влада Литвоченко отримала медаль від президент Палестини Махмуда Аббаса. Такої честі Влада удостоїлася разом з художником Джамалем Бадваном за проект "Серце світу", що закликає до миру і взаєморозуміння .

Як повідомляє "ArtPRoUA", картину висотою понад 8 метрів, презентували у Новорічну ніч у Віфлеємі.

Над масштабною задумкою протягом тижня працювали художники з усього світу.

Рівно опівночі на Ясельній площі опустили завісу і тисячі присутніх побачили картину, що символізує толерантність, світ, духовне багатство і міжнаціональне взаєморозуміння.


У Віфлеємі показали "Серце світу"

Україну в проекті представили художники Данило Грін, Олексій Глазунов, Валерій Голейко, автор ідеї проекту, палестинський художник та керівник делегації Джамаль Бадван. Координатором програми стала голова Міжнародного фонду культурного співробітництва Влада Литовченко.

Влада стала координатором проекту

"Робота "Серце світу" нікого не залишила байдужим. У Палестині особливо відчувається, наскільки людям, які пережили багато горя, важливий мир і спокій. Вони говорили нам, що щасливі ті країни, які не знають, що таке війна на їх території", - заявила Литовченко.

Литовченко серед палестинських жінок

На урочистому прийомі президент Палестини Махмуд Аббас висловив бажання розвивати міжкультурне співробітництво між Україною та Палестиною. Аббас вручив усім учасникам проекту золоті пам'ятні медалі.

Владу нагородили почесною медаллю

Нагадаємо, 2014-й рік проголошений ООН Міжнародним роком солідарності з палестинським народом.

Фото надані "ArtPRoUA"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів