Каменських хоче скинути 10 кілограмів

21 січня 2014, 16:58

Співачка Настя Каменських зізналася, що при зрості 173 сантиметри важить 80 кілограмів. Тому артистка хоче скинути хоча б 10 кіло.

Про це вона розповіла журналу Андрія Малахова "StarHit".

Як відомо, Каменських вже кілька разів закидали вагітність. Але то була лише зайва вага.

І ось Настя нарешті вирішила схуднути, хоча і впевнена, що фанати люблять її не за осину талію.


"Мені хочеться прийти у форму і скинути кілограмів 10, зараз я важу близько 80 кіло при зрості 173 сантиметрів. Сподіваюся, за місяць встигну", - зізналася співачка.

Каменських розповіла, як буде скидати вагу

"У мене є перевірений спосіб. Іноді влаштовую вдома чистку нирок і сечового міхура від токсинів і шлаків: на 10 днів переходжу на фреші, їм апельсини і приймаю по 1 столовій ложці оливкової олії на день. Іде не менше 5 кілограмів", - поділилася Настя.

"Після таких процедур легше тримати дієту - відмовляюся від картоплі, мучного, цукру, сирів і ковбас. Легкий голод перебиваю фруктами, овочами або знежиреним сиром. Намагаюся їсти частіше, але потроху і не поспішаючи, розуміючи, що відчуття ситості приходить не відразу, а хвилин через 20. Люблю піші прогулянки, по 5-6 кілометрів на день", - розповіла Каменських.

Нагадаємо, влітку, під час фестивалю "Нова хвиля" в Юрмалі, Каменських не приховувала свої чималі форми, а навпаки демонструвала їх у тісних сукнях.

Фото з Instagram Каменських

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів