Президент Франції готується до розлучення?

21 січня 2014, 18:25

Подейкують, президент Франції Франсуа Олланд, який уже другий тиждень перебуває на гребені скандалу, нарешті визначився, хто з його жінок йому миліший.

Політик, якого буцімто впіймали на адюльтері, готується розлучитися з першою леді Валері Тріервейлер.

Про це повідомляють "The Telegraph".

Джерела з Єлисейського палацу стверджують, що Олланд перебуває в процесі перемовин щодо розлучення з цивільною дружиною, зокрема залагоджує юридичні питання.


Сама ж Валері, навпаки, хотіла б зберегти ці стосунки, оскільки бачила себе "французькою версією Гілларі Клінтон".

Французький президент розлучається з цивільною дружиною?

Щоправда, імовірній коханці Олланда, 41-річній актрисі Жюлі Гайе поки що не варто дуже радіти. Радники голови держави радять йому після розриву з Валері якомога довше протриматися в статусі "президента-холостяка" і не квапитися перевозити до себе нову першу леді.

"Якщо треба розлучатися, це має бути гідно й елегантно по відношенню до Валері Тріервейлер. Та, передусім, Жюлі Гайе не має одразу ж переїжджати до Єлисейського палацу", - цитує видання "Le Figaro" одного з радників Олланда.

Між тим у понеділок президент Франції прибув із візитом до Гааги. Перша леді, яка лише в суботу виписалася з лікарні, його не супроводжувала. Щоправда, Тріервейлер і раніше нечасто їздила з чоловіком у такі подорожі. Але на лютий у них якраз запланована спільна поїздка до Сполучених Штатів.

Нагадаємо, подейкують, Гайе чекає дитину від 59-річного президента.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів