Кеті Перрі: Вірю в інопланетян

22 січня 2014, 13:58

Американська співачка Кеті Перрі знялася для лютневого номеру журналу "GQ".

У інтерв’ю вона розказала про те, як молилася про великі цицьки, коли і де втратила цноту, а ще про те, що вірить у інопланетян.

Фрагменти її розповіді наводять "Contact Music" та сайт "GQ".

Кеті Перрі знялася для глянцю

Не дивно, що будучи дочкою проповідників, 11-річна Кеті щовечора молилася. От лише навряд чи тато й мама зраділи б, якби тоді взнали, що саме просить у Господа їхня доця.


"Одного вечора я лежала і дивилася на свої ноги, і молилася Богові… Боже, будь ласка, чи не міг би ти дати мені такі великі цицьки, щоби я не бачила пальців ніг, коли лежу? Бог відповів на мої молитви", - поділилася Кеті, додавши, що тоді не думала, що омріяні груди з’їжджатимуть їй під пахви.

Коли Кеті було 16, вона втратила цноту "на американський манер", на задньому сидінні авта, під музику Джеффа Баклі.

Малою Кеті просила в Бога великих цицьок

Також зірка розповіла, що дуже вірить в астрологію та інопланетян.

"Я вірю в інопланетян. Я дивлюся вгору, на зорі та думаю: "Які ж ми зарозумілі, коли думаємо, ніби ми – єдина форма життя?", - зазначила Кеті, пообіцявши обговорити це питання з Бараком Обамою, "коли їхні стосунки стануть кращі".

Під час фото сесії Перрі щедро показувала свою фігуру, а в інтерв’ю з гордістю підкреслила, що має все натуральне.

"Я ніколи не робила жодних пластичних операцій. Ані на носі, ані на щоках, ані на цицьках", - запевнила співачка.

Перрі запевнила, що в неї все натуральне

Іще вона запевнила, що "не дружить" із марихуаною.

Нагадаємо, свою подругу Ріанну Кеті в одному з попередніх своїх інтерв’ю, навпаки, "здала". Вона сказала, що та курить багато трави та мало спить, зате все одно гарненька.

До слова, Перрі пояснила, чому обрала саме костюм гейші для свого виступу на церемонії "American Music Awards", чим накликала на себе чимало критики. Нагадаємо, вона тоді виконала пісню "Unconditionally" ("Безумовно"). Вона написала, коли на деякий час розлучилася з нинішнім коханим, Джоном Мейером.

"Я думала про безумовне кохання, і мені спало на думку таке: гейші ж фактично є взірцем безумовного кохання", - зазначила Кеті.

Фото "GQ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів