Мільярдер Річард Бренсон підтримав Україну. ФОТО

23 січня 2014, 17:06

Засновник бізнес-імперії "Virgin" Річард Бренсон висловив свою підтримку українцям.

Футболку з принтом Іллі Стронговського за мотивами знаменитого фото з грою на піаніно перед кордоном ВВшників біля адміністрації президента Бренсон отримав у подарунок від "Української правди".

Це сталося під час запису інтерв’ю напередодні 7-го круглого столу з питань благодійності у Давосі.

Після круглого столу Бренсон вийшов до журналістів у футболці і закликав до миру.


"Мені дуже сумно дивитись на те, що відбувається в Україні. Я хочу попросити уряд і опозицію перестати бути егоїстичними і поставити людей вашої країни вище за власні інтереси", - сказав він.

Бренсон у футболці з принтом українського художника

"Я дуже хочу аби проблеми вирішились у мирний, демократичний спосіб", - додав він.

Сам круглий стіл з питань благодійності, який у Давосі проводить Віктор Пінчук, почався хвилиною мовчання.

"Зараз у нашій країні велика нестабільність. У нашій новітній історії незалежної України ще не було краплі крові пролитої на вулиці, а зараз 4 чи 5 людей вбитих", - сказав Пінчук.

"Я ніколи раніше не хвилювався так сильно за Україну, про майбутнє моєї країни. Я не хочу привносити політику сюди в нашу дискусію. Але оскільки тут сотні людей з 5 контитенетів, я хочу попросити вас приєднатись до хвилини мовчання і подумати про українських людей. Ми молимось за мир, за компроміс за об’єднання, аби українці досягнули компромісу на вирішення проблем", - додав він.

Круглий стіл з питань благодійності проходить в Давосі під час Всесвітнього економічного форуму. В рамках заходу сер Річард Бренсон, Білл Гейтс та професор Мухаммад Юнус обговорюють шляхи переходу філантропії на наступний рівень.

Українська правда

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів