Шевчук назвав ситуацію на Майдані трагічною і духовною

27 січня 2014, 10:45

Лідер російського гурту "ДДТ" Юрій Шевчук зізнався, що переживає за українців. Він назвав події на Майдані трагічними і в чомусь навіть духовними.

Про це Шевчук розповів в інтерв'ю радіо "Эхо Москвы".

"У мене багато друзів і в Києві, і в інших містах, і в Харкові, і в Донецьку, і у Львові... Тому я сприймаю всю цю ситуацію з великою тривогою. Вона багато в чому трагічна. А в чомусь дуже висока і, не побоюся такого великого слова, десь навіть духовна. І там складна зараз ситуація" , - зазначив Шевчук.

Рокер також зауважив, що усі його київські друзі ходять на Майдан, як на роботу.


"Вони вдень працюють, а ввечері на Майдані. Всі мої друзі. Це абсолютно не радикали, не націоналісти. Це такі ж люди, як ми з вами - розумні, інтелігентні, але яких абсолютно дістала просто дійсно корумпована, напівкримінальна така влада... І скільки людей мені скаржилося, як просто наближені до влади люди рекетирують буквально все живе і грабують. Тому, звичайно, все це дістало", - підкреслив Шевчук.

Шевчук підтримав українських друзів, які ходять на Майдан

"Те, що на Майдані абсолютно різні сили - це теж правда. Але ви зрозумійте, адже революція така річ. Туди стікаються не тільки найкращі люди, які хочуть добра всім і якихось нових відносин між людьми. Туди збирається і маргінальна частина, і шахраї, бандити і все. Тому що там, як на вокзалі зараз", - зазначив музикант.

"…Але найголовніше, ще раз скажу від усієї душі, що я, мої друзі бажаємо просто Україні якогось політичного рішення все-таки. І до влади України я б звернувся, щоб не було великої крові. Все-таки вона повинна йти на серйозні компроміси, бо так складається історична ситуація. Інакше, не дай Бог, звичайно, але не можна ні в якому разі допустити громадянської війни. Ось, про що я скажу вам", - резюмував лідер "ДДТ".

Фото з сайту "rRock.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів