"ДДТ" заборонили в російських регіонах

25 квітня 2012, 11:37

Кілька концертів російського рок-гурту "ДДТ" було скасовано у деяких регіонах Росії під тиском місцевої влади.

Про це на сайті групи написав її лідер Юрій Шевчук, повідомляє "Lenta.ru".

Шевчук розповів про скасування концертів в Кемерово і Юрге, де квитки "фактично, були розпродані".

"У Тюмені для нас взагалі зали не знайшлося. В Омську якийсь місцевий міністр теж заборонив концертним залам провести наше "відчайдушне шоу", - йдеться у повідомленні рокера.


Шевчук уточнив, що "всі вказівки і розпорядження було дано верткими чиновниками по телефонам, так, що навіть в суд на них не подати", а також припустив, що "мабуть, замало "патріотичної еротики" в нашій новій програмі".

Чиновники скасували концерти "ДДТ" у регіонах Росії

Також на головній сторінці сайту "ДДТ" розміщено зображення телевізора з картинкою з балету "Лебедине озеро" і біжучим рядком.

В такий спосіб Шевчук повідомив неприємну новину прихильникам

"Дорогі товариші! Концерти групи ДДТ в Кемеровській області скасовуються. "ДДТ" - це загроза для вашої свідомості. Ми дбаємо про вас. Спіть спокійно! Феодали Російської Федерації ", - йдеться у рядку.

Як відомо, Шевчук не приховує свого критичного ставлення до діючої влади.

Він був активним учасником мітингів "За чесні вибори" і навіть виступив на одному з них – 4-го лютого 2012-го року, виконавши пісні "Ой, мороз, мороз" і "Батьківщина".

Нагадаємо, у 2008-му році на одному з російських каналів була заборонена ротація пісень Юрія Шевчука. А торік слухати "ДДТ" забороняли білорусам.

Фото "Lenta.ru" та прінт-скрін з сайту "ДДТ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів