5-місячну доньку Болдуїна обшукали в аеропорті?

28 січня 2014, 14:37

Із американським актором Алеком Болдуїном та його рідними стався неприємний інцидент, під час повернення з відпочинку на Багамах.

Представники Управління транспортної безпеки США ("TSA") забажала обшукати 5-місячну доньку зірки, Кармен. На дівчинку пав випадковий вибір.

Про це обурений Болдуїн написав у своєму Twitter.

5-місячну Карменсіту Болдуїн піддали обшуку?

"Летимо з Нассау, Багами до Нью-Йорка. "TSA" "випадково обирає" мою 5-місячну доньку для обшуку. Я не жартую", - поділився Алек, додавши хештег "подорожі в США – це позорисько".


Чи вдалося запальному акторові добитися, щоби Кармен не обшукували, або як мала перенесла неприємну процедуру, невідомо.

Між тим дружина Болдуїна, Хіларія, вже в літаку влаштувала невеличке "шоу" для пасажирів. Від початку року інструкторка з йоги поставила собі за мету щодня викладати до Instagram фото себе у якійсь позі. Вона зробила це й під час польоту. У кадр потрапили ошелешені обличчя сусідів.

Жінка Алека Болдуїна епатувала пасажирів літака

"Вибачте. Ніколи не бачили позу літака на висоті 35 тисяч футів?", - підписала світлину жінка Болдуїна.

Нагадаємо, два роки тому Алек посварився з однією авіакомпанією та присягнувся ніколи більше не користуватися її послугами. Актора тоді зсадили з літака через відмову вимкнути iPad.

Фото з Іnstagram Хіларії Болдуїн

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів