Співак Прінс схотів з користувачів Facebook $22 мільйони й передумав

29 січня 2014, 10:56

Американський співак Прінс подав до суду на 22 користувачів Facebook, які ділилися посиланнями на записи його концертів. За вже за кілька днів зірка передумав і відкликав свій позов.

Епатажний артист вимагав відшкодування в розмірі 1 мільйона доларів – із кожного з імовірних піратів. Таким чином загальна сума позову становила 22 мільйони.

Про це пише "The Daily Mail" із посиланням на "Torrent Freak".

Прінс у своєму позові називав на ім’я та прізвище лише двох відповідачів, таких собі Дена Чодеру та Каріну Чіндрову. Для позначення ж решти своїх кривдників використовував їхні юзернейми.


Прінс "пробачив" піратам 22 мільйони доларів?

Позивач зазначив, що лише один із цих осіб розповсюдив аж 363 посилання на піратські записи його виступів. Посилання з’являлися у Facebook та у Blogger.

Деякі матеріали, через витік яких співак зазнає збитків, відносяться до його концерту в Чикаго 1983-го року, але є й свіжіші.

У 2007-му році Прінс уже намагався боротися з піратами. Він подав позов проти торент-хостінгу "The Pirate Bay", але не зміг перемогти в суді.

Як пише "TMZ", імовірні крадії музики Прінса й цього разу лишаться без кари. Що змусило артиста відкликати позов, його представники не пояснили.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів