Чоловік Валерії про Майдан: Влада має дати відсіч екстремістам

28 січня 2014, 15:50

Деякі російські селебрітіз вважають за потрібне теж висловити свою думку з приводу подій в Україні. Дехто з них підтримує Майдан, а хтось засуджує "націоналістів та екстремістів".

До останніх доєднався і чоловік співачки Валерії, продюсер Йосиф Пригожин.

У своєму Live Journal він поділився своїм баченням ситуації в Україні.

За словами Пригожина, з кінця минулого року він стежить за "братською" державою.


"Коли в центрі столиці протягом вже багатьох тижнів відбувається щось неймовірне, я щиро не розумію позицію, займану владою, головною місією якої має бути служіння інтересам людей та їх захист. А що це за політика невтручання? У центрі столиці жменька радикально налаштованих екстремістів трощить міські об'єкти і в тому числі пам'ятки архітектури, проламує голови захисникам правопорядку, тримає в страху мирне населення, так чому ж влада нічого не робить?!" - обурився продюсер.

Пригожин звинуватив українську владу у бездіяльності

"Та й від опозиції у них одна назва. У тих людей, хто зараз влаштовує погроми в центрі Києва і позиції ніякої певної немає. Те, що колись почалося як цивілізований проєвропейський мітинг, перетворилося на неприкриту агресію купки маргіналів, які чи то в силу власної недалекості, чи то через банальне нерозуміння ситуації не надто переймаються ідеологічною стороною питання і кидаються на владу вже не з вимогами вступу до Євросоюзу, а з гаслами на кшталт "Геть жидів!", - написав Пригожин.

На думку чоловіка Валерії, ситуація в Україні вийшла з-під контролю і "вимагає негайних і рішучих дій з боку уряду".

"Я не розумію, скільки можна дивитися, як людей, які приносили присягу державі, безкарно закидають "коктейлями Молотова", як руйнують одне з найдавніших міст, як намагаються розділити країну на частини. Якщо Янукович продовжить лише спостерігати за подіями з вікна Білого дому - великий ризик, що в найближчий час ситуація складеться не на його користь", - заявив Пригожин.

"Я дуже люблю Україну, тут живе безліч моїх друзів, і мені сумно бачити, як народ намагаються розділити на частини, налаштувавши брата проти брата. На мій погляд, президенту України необхідно дати якнайшвидшу відсіч радикалам, як загрожують цілісності держави та безпеки громадян. Якщо не вжити заходів зараз, то кількість жертв буде неухильно зростати, а наслідки можуть стати трагічними і незворотними", - додав він.

Завершуючи свій опус, Пригожин зауважив, що не претендує на істину в останній інстанції, бо це лише думка однієї людини, яка душею вболіває за близьких.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів