Дівчата з "Друзів" розхвалили Кортні Кокс

29 січня 2014, 17:30

Американська актриса Кортні Кокс щиро бажає щастя своєму екс-чоловікові, якому скоро народить дитину інша жінка.

Кортні дійсно така добра, підтверджують її колеги Дженніфер Аністон та Ліза Кудроу.

Інтерв’ю з 49-річною Кортні та дифірамби від її колег за "Друзями" надрукував журнал "More", пише "The Daily Mail".

"Коли ти когось любиш, то хочеш, щоби він був щасливий, хай і не з тобою", - говорить Кокс про колишнього чоловіка Девіда Аркетта."У розлученні завжди про щось шкодуєш. Ми довго були одружені, тож не можна сказати, що ми не намагалися (зберегти шлюб), - зазначає вона.


Можна сказати, що Аркетту, який чекає на сина від своєї подруги Крістіни МакЛарті, поталанило з колишньою. Як напрочуд гарну людину її характеризує Дженніфер Аністон.

Кортні Кокс, Дженніфер Аністон і Ліза Кудроу - досі друзі

"Я багато разів ночувала в її гостьовій кімнаті. Щоби не розкривати забагато мого особистого, все, що я можу сказати, це те, що вона пройшла зі мною крізь вогонь і воду", - каже Дженніфер.

"У Корт зовсім немає засуджень. (Із нею) ти ніколи не відчуваєш, що тебе сварять. Вона надзвичайно чесна, до смішного віддана та відчайдушно любляча", - свідчить вона.

Високої думки про Кокс дотримується і Ліза Кудроу – третя приятелька з "Друзів".

"(У ній) немає продуманості. Нема хитрощів. Нема ігор. Їй можна довіряти цілком і повністю. Не має значення, бачуся я з Кортні щотижня або раз на рік", - запевняє Кудроу.

Нагадаємо, на превеликий жаль фанатів серіалу, возз’єднання та повернення "Друзів" не буде. На думку Лізи, це було б уже нецікаво.

Фото АР з сайту metro.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів