Папа Римський благословив папугу і втрапив до музичного глянцю

30 січня 2014, 10:20

Папа Римський Франциск дав своє благословення папузі. Це сталося в середу під час зустрічі з вірянами в Ватикані.

А ще 77-річний понтифік опинився на обкладинці американського журналу "Rolling Stone".

Про це повідомляють "The Telegraph" та "People".

Зеленого папужку на ім’я Аморе на зустріч із Папою приніс господар. Франциск кілька секунд потримав птаха на своєму пальці та благословив. Як стверджує хазяїн, Аморе звернувся до понтифіка і проказав "Папа".


Папа Римський дав благословення папузі

До слова, значно менше поталанило білим голубам, що їх кілька днів тому символічно випустив Франциск. Щойно птахи вилетіли з вікна, на них накинулися ворона та чайка. Чи вдалося голубам урятуватися, невідомо, але тваринозахисники закликали Папу більше такого не робити. Вони пояснюють, що такі птахи не мають шансу вижити в дикій природі.

Як зазначає журнал "Rolling Stone", від моменту обрання Франциска кількість людей, що відвідують заходи з участю Папи Римського, зросла утричі.

"Франциск, як і Білл Клінтон, спирається на особистий контакт, і присвячує більшу частину години вітанням із вірянами", -говориться в статті.

77-річний понтифік з'явиться на обкладинці журналу

Папа не припиняє дивувати світ виявами своєї простоти та скромності, як то, наприклад, бажання самому оплатити рахунок за проживання в готелі.

Журнал наводить нещодавні слова Папи: "Хто я такий, щоби засуджувати", сказані ним стосовно людей нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Разом із фото Франциска на обкладинці лютневого номеру наведено фразу "Часи змінюються". Це назва одного з альбомів Боба Ділана.

Фото АР з сайту "The Telegraph", обкладинка журналу "Rolling Stone"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів