Подружжя Озборн збирає гроші на лікування Фріске. ВІДЕО

30 січня 2014, 14:20

Знамените подружжя Оззі та Шерон Озборн вирішили допомогти важко хворій російській співаці Жанні Фріске.

Рок-сімейка заявила, що збирає гроші на лікування артистки, хворої на рак.

Відеозвернення до Жанни та усіх небайдужих зробила дружина Оззі Шерон для російського "Life News".

"Привіт, Жанна , це Шерон Озборн. Я тут в Лос-Анджелесі, і я знаю твою історію. Я б хотіла, щоб ти знала , що я і мій чоловік Оззі, ми будемо в Москві 1-го червня і ми хочемо зустрітися з тобою. Але перед цим ми хотіли б відправити тобі гроші на твоє лікування", - йдеться у зверненні.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Озборн також зазначила, що сподівається на розміщення свого відео на офіційному сайті Фріске, бо це допоможе іншим людям побачити, як артистка "бореться за своє життя".

Яку саме суму Шерон та Оззі збираються перерахувати Фріске, не повідомляється.

До слова, 61-річна дружина відомого рок-музиканта не з чуток знайома з труднощами ракових хворих.

У 2002-му році у Шерон Озборн діагностували рак товстої кишки, який супроводжувався метастазами в лімфатичні вузли. Лікарі запевняли жінку, що шанси на виживання при таких умовах менш 40 відсотків, проте жінка перемогла захворювання.

Однак два роки тому медики заявили Шерон про ризик знову захворіти на рак, цього разу - грудей, і, щоб уникнути хвороби, вона лягла під ніж.

Нагадаємо, в середині січня почали поширюватися чутки про те, що у Жанни Фріске, яка минулого року народила сина Платона, онкологічне захворювання.

А згодом це підтвердив коханий артистки – телеведучий Дмитро Шепелєв. Він розповів, що у Жанни дійсно рак, але не став вдаватися у подробиці. Пізніше сама співака подякувала усім за підтримку.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів