Відома російська інтернет-крамниця Lamoda відтепер і в Україні!

31 січня 2014, 11:20

Любителям вибирати і купувати модний одяг і аксесуари, не встаючи з комфортного крісла, вже можна повідомити радісну новину: анонсований в 2012 році найбільший в Росії і Казахстані інтернет-магазин Lamoda.ua змінив, нарешті, свій сайт-візитку на повноцінний ресурс!

Майже півтора роки користувачі української мережі Інтернет заінтриговано чекали, коли ж і їм стане доступний весь асортимент товарів, представлених Lamoda. Сьогодні вже можна замовити будь-який лот на ресурсі, як безпосередньо через інтернет, заповнивши спеціальну форму, так і по телефону.

Компанія Lamoda – одна із найвідоміших онлайн-крамниць

Поки що працює лише одна система оплати: гроші віддаються кур'єрові безпосередньо при здобутті і після перевірки комплектації і якості. Логістичні послуги компанії надає перевірений сервіс "Мiст-Експресс", тому за терміни доставки і цілісність вантажу не варто хвилюватися. По території України будь-яке замовлення обіцяють доставити за 7-14 днів, а почекати два тижні після півтора роки томління наші люди вже абияк осилять! Тим більше, готівкові розрахунки з кур'єром, після того, як річ вже у Вас в руках, дещо приємніше, ніж попередня оплата електронним платежем.

Компанія Lamoda заздалегідь планувала запустити повноцінний магазин в Україні ще в кінці 2013 роки, а до цього – ще раніше, томивши споживачів чеканнями. Проте, керівництво вважало за краще спочатку освоїти ринок Казахстану, керівник і співзасновник компанії Флоріан Янсен чомусь порахував, що ця країна має більш сприятливе до розвитку ринку одягу бізнес-середовище.


Нагадаємо, що заснували компанію не так давно, в 2010 році на Rocket Internet, стартап-інкубаторі в Німеччині. Інтернет-магазин, що продає онлайн одяг і аксесуари відомих марок і брендів, вмить набрав популярність завдяки щонайширшому асортименту, зручності користування і доступним цінам, які, треба сказати, досить часто знижувалися майже наполовину завдяки акціям і ськидочним програмам.

За деякими даними Lamoda сьогодні є одним з найкрупніших реалізаторів одягу в Росії. По трьох країнах (РФ, Казахстан і Україна) оперативна і якісна робота інтернету-магазина забезпечується майже півтора тисячами співробітників. Штаб-квартира Lamoda.ua знаходиться в місті Житомир, де на даний момент працює 300 співробітників.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів