Дружина Януковича розповіла, як оперували її сина. ВІДЕО

5 лютого 2014, 11:56

Перша леді країни Людмила Янукович урізноманітнює своє життя не лише культурними подіями, але й вечорами пам’яті регіонального масштабу.

Так, 4-го лютого дружина президента завітала в Єнакієве на вечір пам’яті хірурга Сергія Беспалова, який помер 10 років тому.

Про це повідомляє сайт "30 днів".

Виголошуючи промову зі сцени, Янукович розповіла, як єнакіївський хірург оперував родину майбутнього президента. Серед пацієнтів був і молодший син президента Віктор.


Перша леді завітала до єнакіївського Будинку культури

"…На той момент йому було 2 роки 8 місяців. Ми з батьком сиділи під операційною… Це було настільки тривожно і хвилююче, коли винесли його після операції, нас усіх трусило. І почалися післяопераційні дні… І ось колись ми сидимо, дві кімнати було у палаті… І тут мій Вітя каже: "Яка велика сковорідка!" Це він подивився – судно стояло у бабусі біля ліжка…" – згадала Людмила Янукович, витираючи сльози.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

До речі, сам президент Віктор Янукович 4-го лютого відвідав відділення дитячої онкології Інституту раку. Через його візит до хворих дітей не пускали батьків та наказали усім зняти медичні маски.

Фото "30 днів" та відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів