Пелтроу порівняли з північнокорейським диктатором

5 лютого 2014, 13:46

Американська актриса Гвінет Пелтроу знову опинилася в центрі скандалу - зірку кіно поставили на один щабель із славнозвісним лідером Північної Кореї Кім Чен Ином.

Таке порівняння акторки з диктатором зробив головний редактор журналу "Vanity Fair". Його звернення цитує видання "The Independent".

Як відомо, ще минулого року Пелтроу очолила "війну" зірок проти медіа, які псують їх ідеальний імідж. Зокрема, Гвінет закликала колег бойкотувати журнал "Vanity Fair".

Тоді акторка розіслала всім своїм друзям лист з проханням відмовитися від коментарів, якщо автори "Vanity Fair" зв'яжуться з ними в процесі роботи над статтею про неї.


І от вперше керівник видання прокоментував цей конфлікт.

Гвінет Пелтроу порівняли з Кім Чен Ином

"Вона попросила, щоб її друзі та родина більше ніколи не спілкувалися з "Vanity Fair" - як з приводу неї, так і з будь-якого іншого приводу. Кім Чен Ин не міг би дати більш беззаперечного наказу", - написав Грейдон Картер.

Редактор також пояснив, що журнал відклав публікацію матеріалу про Пелтроу, оскільки галас навколо репортажу створив у людей хибні уявлення про його суть.

"Цей матеріал настільки далекий від тієї майже міфічної історії, яку люди очікують до цього моменту - "епічне викриття", наповнене "сенсаційними" одкровеннями" - що він просто приречений на провал. Тому я вирішив почекати з публікацією", - пояснив Картер.

Однак він таки планує опублікувати матеріал про Гвінет, щойно галас навколо нього стихне.

Цікаво, що стаття присвячена не особистому життю Пелтроу, як писали раніше, а її стосункам з публікою.

Фото "Reuters" з сайту entertainment.in.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів