Елізабет Херлі була коханкою Клінтона

5 лютого 2014, 16:44

У колишнього президента США Білла Клінтона був пристрасний роман із англійською актрисою Елізабет Херлі. Він тривав цілий рік "під носом" у дружини політика, Гілларі.

Про це буцімто розповів актор Том Сайзмор, який особисто поміг організувати перше побачення Білла і Ліз.

Сенсаційний аудіозапис із його зізнанням потрапив до "Radar Online" та "Globe".

Розмова Сайзмора, який колись теж мав роман із Херлі, з двома друзями відбулася в січні. Хто та навіщо записав бесіду, та як вона потрапила до журналістів, не повідомляється.


Як розповідає Сайзмор, все почалося в 1998-му році, коли в Білому домі відбувався показ картини "Врятувати рядового Райана". Актор та президент розговорилися, і Клінтон запитав його про Херлі.

У Клінтона і Херлі був роман

"Ви були з Ліз Херлі чотири роки? Ви досі бачитеся?", - буцімто запитав у Тома президент, а тоді попросив дати йому номер телефону Елізабет.

Сайзмор згадує, що завагався, але Клінтон наполіг, причому не в дуже чемній формі.

"Дай. Ти, чортів вилупку, я – головнокомандуючий Сполучених Штатів Америки. Тут усе вирішую я. Дай мені той чортів номер", - наказав акторові Клінтон.

Президент одразу ж зателефонував Херлі і фактично звелів їй прилетіти до нього.

"Слухай-но, Елізабет, це президент! У мене немає часу на дурниці. Я постійно втримую світ від ядерної війни. Я висилаю за тобою літак", - начебто заявив він їй.

За кілька годин Херлі вже була в Білому домі, і Сайзмор особисто бачив, як жінка увійшла до кімнати з Клінтоном. Той на прощання сказав акторові, що він його боржник.

На запитання співрозмовника, що ж було далі, Сайзмор відказує: "Як ти думаєш? Вона пробула там чотири дні. Він трахнув її тієї ночі".

Згодом, згадує актор, він підняв цю тему з самою Херлі. Акторка розповіла, що Білл та Гілларі все одно давно сплять в окремих спальнях та "мають окреме від одне одного романтичне життя".

Роман Клінтона і Херлі тривав близько року. Президент розірвав стосунки з актрисою, коли відчув, що всерйоз у неї закохується.

Журналісти звернулися до речника Елізабет Херлі. Він не спростував цієї історії і сказав, що не даватиме коментарів щодо відносин актриси з Клінтоном.

Фото АР з сайтів mercurynews.com та politico.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів