Елізабет Херлі: П’ю горілку і ненавиджу чоловіче товариство

7 червня 2012, 12:20

Англійська актриса Елізабет Херлі не сидить на дієтах, не вживає молочних продуктів та не любить товариства чоловіків, хіба що всі вони геї.

Основними правилами успішного життя, яких особисто вона дотримується, 46-річна красуня поділилася з журналом "aMuse".

Про це пише "Hollyscoop".

"У мене власна органічна ферма, і я їх лише власне м’ясо. Я не їм молочних продуктів, але для сім’ї купляю їх на сусідній фермі. Вирощую для себе більшість овочів…", - хвалиться Херлі.


Що стосується алкоголю, то вишукана зірка не вживає ані вина, ані шампанського, замість цього вона краще сьорбне якісної горілки.

"Я покинула пити вино та шампанське близько трьох років тому. Якщо вже пити, то я надаю перевагу горілці "Grey Goose" у високій склянці з великою кількістю льоду, соком або лимоном та содовою", - розповідає актриса.

Ліз Херлі порадила, як бути красивою та успішною

Коли Ліз збирається в подорож, то завжди бере з собою велику шаль, у яку можна загорнутися, зручні чобітки Ugg та зволожувальний крем. Оптимальний формат відпустки для неї – це "пляж, доки він порожній".

"Я завжди ношу макіяж, не бачу сенсу в тому, щоб виглядати не найкращим чином…Я можу повністю нафарбуватися за п’ять хвилин, легка основа, рум’яна, олівець для очей, щипці для вій, туш, крапелька блиску для губ – і ти почуваєшся в мільйон разів краще", - ділиться колишня Х’ю Гранта.

Херлі не з тих, хто цілими днями виливає душу в своєму Twitter. Як зізнається акторка, більшість її "твітів" - "украй дурні", присвячує вона мікроблогові лише по кілька хвилин на день і це їй подобається.

У житті ж зірка "Остіна Поуерса", "Засліпленого бажаннями" та "Шахраїв" дружить як з чоловіками, так і з жінками, але ненавидить суто чоловічі компанії.

"Я люблю жіноче товариство або змішані компанії, але ненавиджу бути єдиною дівчиною в чоловічій компанії – хіба що всі вони геї, в такому випадку мені добре!", - пояснює Херлі.

Нагадаємо, якось зірка зізналася, що з віком стала більш відкрита, і менше турбується, що про неї думають люди. Одначе Елізабет вважає, що неохайна та недоглянута жінка в її віці виглядатиме мов безпритульна.

Фото Reuters з сайту metro.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів