"Pussy Riot" в Америці тусуються з зірками. ФОТО

6 лютого 2014, 14:49

Російська-панк група "Pussy Riot" набула неабиякої популярності закордоном. Зараз її учасниці Надія Толоконнікова та Марія Альохіна перебувають в Америці, де мають виступати, і знайомляться зі світовими зірками.

Так, фото з "Pussy Riot" вже виклала у своєму Instagram Мадонна.

"Pussy Riot" нарешті вільні", - написала Мадонна

Крім того, російський музичний продюсер Олександр Чепарухін у своєму Facebook показав світлину, на якій Толоконнікова і Альохіна з Йоко Оно.

"Напевно, жоден персонаж з Росії ніколи не користувався такою популярністю серед рок-зірок, як Надя і Маша. За кілька годин в їх компанії були Роджер Уотерс, Боб Гелдоф, Лорін Хілл, Деббі Харрі, "Flaming Lips", "Imagine Dragons", - написав Чепарухін.


"На цьому фото - досить пікантна ситуація: після полум'яної промови дівчат на концерті "Amnesty International" до них попросилася в гості Йоко Оно - висловити свою повагу, і трохи засиділася в гримерці "Pussy Riot", а в цей час за дверима нудиться Мадонна, що запросила Надю і Машу на вечерю))" - додав продюсер.

Йоко Оно забажала познайомитися з Надією і Марією

Як виявилося, Мадонні погрожували смертю через захист "Pussy Riot", пише "Contact Music".

А ще Мадонна назвала себе борцем за свободу під час промови концерті росіянок 5-го лютого.

''Право бути вільним, говорити те, що хочемо, мати власну думку, кохати кого бажаємо, бути тим, ким ми є – хіба ми не маємо боротися за це?" - сказала поп-королева зі сцени.

Як відомо, Мадонна з самого початку репресій проти "Pussy Riot" висловлювалася на їхній захист.

Фото з Instagram Мадонни та Facebook Чепарухіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів