Павлік розповів, чому відмовився працювати в Америці

6 лютого 2014, 17:43

Співак Віктор Павлік нарешті пояснив, чому не поїхав працювати до Америки, куди його запрошувала місцева рок-група.

Як виявилося, артиста не влаштували умови контракту, пише "Комсомольська правда в Україні".

Ще влітку 2012-го року стало відомо, що Віктора запрошують на роль вокаліста американського гурту. І ось лише зараз співак розповів, чому не скористався такою привабливою пропозицією.

"Так, я збирався їхати. Мені пропонували місце соліста в фанк-джаз-рок-групі з Нью-Джерсі, яка називається "Wicked Monkey". Група не супер популярна, але міцна, виступає по клубах по всій Америці. Але мене не влаштувала пропозиція, зроблена з боку компанії, яка підписувала з групою контракт. Там був пункт, де говорилося, що я не маю права давати концертів в Україні без їх відома", - поділився Павлік.


Павліка не влаштували умови, запропоновані американською компанією

"А я подумав: нічого собі заявочка, вже й додому з'їздити можна. А ще я подумав, що через рік збожеволію від туги за рідною Україною. Скажу чесно, може це звучатиме банально, але краще бути жабою у своєму болоті, ніж маленьким пуголовком в безкрайньому світі", - зауважив артист.

За словами Віктора, американські рокери знайшли його через Інтернет.

"Вони десь в ютубі знайшли запис, де я співаю "Hotel California". Їм сподобався мій тембр голосу, ну і не знаю, що ще. В результаті я вирушив до Америки на переговори", - розповів він.

"До речі, група так і не підписала з тією компанією контракт. Так що я все зробив правильно. І я вам чесно скажу - мої шанувальники тут для мене набагато важливіші, ніж шанс виїхати в США і стати американцем", - резюмував Павлік.

Нагадаємо, Віктор Павлік опинився у числі тих артистів, які відмовилися виступати на Антимайдані.

Фото з сайту Павліка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів