Руда "Татушка" зі скандалом покинула гурт. ВІДЕО

18 лютого 2014, 12:40

Гурт "Тату" у черговий раз припинив своє існування. Цього разу колектив зі скандалом покинула руденька Лєна Катіна.

Дівчина записала відеозвернення, де розповіла чому йде з гурту. Катіна звинуватила свою екс-напарницю Юля Волкову у некоректній поведінці та погрозах.

"Унаслідок некоректної поведінки Юлі щодо мене я повинна вам повідомити, що наша подальша співпраця стала абсолютно неможливою", - йдеться у зверненні Лєни.

"Попри багатьох грубих публічних і дуже образливих висловлювань на мою адресу, Юля поставила мені ультиматум: вона відмовилася продовжувати зі мною співпрацю у проекті "Тату", якщо я не підкорюся їй та її команді у всіх питаннях стосовно творчості гурту", - додала вона.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

У разі якщо Катіна відмовиться, то Волкова пообіцяла знайти "іншу руду кучеряву дівчину".

"Більш того, на мою адресу пролунали погрози, що Юля, користуючись своїми тісними зв'язками з керівництвом Першого каналу, закриє мій сольний проект на території Росії", - зауважила Лєна.

Катіна пояснила, що після цих слів її подальше співробітництво з Волковою неможливе. Так само дівчина не збирається більше спілкуватися з екс-подругою.

"Мені дуже шкода, що надія багатьох шанувальників на возз'єднання групи "Тату" не виправдалася", - закінчила промову Лєна, подякувавши усім прихильникам за підтримку.

Інформація про возз'єднання гурту "Тату" з'явилася наприкінці минулого року. Волкова і Катіна навіть виступили разом на відкритті Олімпіади у Сочі.

Наразі ж дівчата мали відправитися у турне країнами колишнього Радянського Союзу. Однак тепер усі концерти "Тату" вже скасовано.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів