Юрій Шевчук: Вгамуйтеся, кабінетні та кухонні псевдопатріоти

2 березня 2014, 17:55

Російський музикант Юрій Шевчук закликав заспокоїтися "кабінетних та кухонних псевдопатріотів" і не допустити братовбивчої війни між Україною та Росією.

Про це лідер "ДДТ" написав у блозі на сайті радіо "Эхо Москвы".

Останні події нагадали музикантові 1995-й рік, коли 18-річних хлопців відправляли воювати до Чечні "задля наведення конституційного порядку".

"Я добу розписувався їм на військових квитках "…добра… удачі…" Потім, у Грозному мені цілий мішок цих воєнників вивалили в лікарні, пробитих кулями, у крові… Що змінилося?", - написав рокер.


"Вгамуйтеся, біси, довбані кабінетні та кухонні псевдопатріоти, войовничі радикали з обох боків, яким введення військ остаточно розв’яже руки. Знову кровушки братерської захотіли, цієї віагри, щоби і далі у вас все стояло…", - сказав Шевчук.

Юрій Шевчук закликає не допустити братовбивчої війни

"Якщо буде, не дай Боже, війна у 2014-му, і потечуть по венах Росії та України двохсоті (вантаж із тілами загиблих), то в 2017-му буде вже інша революція, і ми отримаємо вже остаточний загальний "гаплик", - попередив він.

Шевчук не розуміє, чому до процесу досі не залучені "вагони парламентерів", народна дипломатія та посол.

"Чому наші "розумні, сміливі депутати, які піклуються про російський народ" не приїхали на Майдан, у Раду вже в грудні минулого року, безстрашно не висказалися, не заспівали своїх куплетів… Олімпіада… А тепер, як зазвичай, прикриваються військами, пацанами, кров’ю", - написав музикант.

"Ми – люди України та Росії – рідня. Кожному з нас просто необхідно зробити все можливе, щоби не допустити братовбивчої бійні. Інакше переможе нелюдяність… Люблячий Росію та Україну, Юрій Шевчук", - закінчив артист своє звернення.

Нагадаємо, про те, що Україна та Росія - брати, які не повинні воювати між собою, учора написав російський актор Сергій Безруков.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів