У Росії скасували пряму трансляцію "Оскару"

2 березня 2014, 18:56

У Росії вирішили не транслювати у прямому ефірі нагородження Американської кіноакадемії "Оскар". На думку телеведучої Ксенії Собчак, у Путіна бояться, що під час кіно події хтось щось скаже погане про Росію.

"Перший канал" російського телебачення скасував пряму трансляцію церемонії вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар", яка пройде в ніч на 3 березня.

Про це у своєму Facebook повідомив журналіст Юрій Гладильщиков, який повинен був стати одним з коментаторів трансляції.

За його словами, на телеканалі повідомили , що трансляція скасовується повністю. Замість цього зараз для ранкового ефіру збирають політиків.


Собчак вважає, що "Оскар" не показуватимуть не просто так

У свою чергу "Перший канал" пояснив , що церемонію вручення нагород Американської кіноакадемії вирішено показати в записі в ніч на 4 березня, пише "Лента.ру".

За словами представників телеканалу, таке рішення ухвалене у зв'язку з тим, що вони не можуть показувати "Оскар" у прямому ефірі кілька годин поспіль, особливо в ранкові години, коли виходять найважливіші випуски новин.

Тому замість церемонії зранку у понеділка буде показаний документальний фільм "Юрій Ніколаєв. Не можу без ТБ".

Однак у російської телеведучої Ксенії Собчак є здогадки щодо того, чому насправді у Росії не показуватимуть "Оскар" у прямому ефірі.

"Перший скасував трансляцію "Оскара". Покажуть у записі наступного дня, бояться що хтось з номінантів скаже про Росію?" - написала у своєму Facebook Собчак.

Нагадаємо, 86-та церемонія вручення Оскару пройде в ніч з 2-го на 3-те березня у Лос-Анджелесі.

Прітнскрін з Facebook Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів